Anaïs Fanti
Anaïs gjorde 2011 klart sin utbildning till sjuksköterska, och jobbade inom palliativ vård, samt i familjens vingårdar vid sidan om, fram till 2018. Då hoppade hon på utbildningen BPREA i Rouffach, och studerade vinologi & oenologi (bla tillsammans med Lambert) Hon reste sen runt ett par år i världen för att lära sig olika tekniker vid vinframställning, bla ett par månader i Georgien, där hon studerade amphorans och macerationens påverkan på vin.
År 2020 kom hon hem och tog då över farfars mark i Ammerschwihr, på ca 0,8 ha. 2021 tog Anaïs över resterande 1,6 ha som familjen hade, och började bygga sin källare, som stod klar dagen innan skörd. I november 2021 började hon marknadsföra sina cuvéer. Costa Rawa, 14 dagars macererad Gewürztraminer och Sakartvelo, 8 månaders macererad Gewürztraminer. Hon gjorde även två olika Pinot Noirs samt en oxiderad Gewürztraminer, men vill inte släppa taget om dem detta året. Förhoppningsvis i framtiden.
Anaïs jobbar med biodynamiska inslag, använder lite koppar och svavel i vingården, men inget i vinframställningen. All skörd är manuell, och i dagsläget är den mesta fermentering och lagring på ståltank.